vineri, 30 octombrie 2015

Nu te speria de herpes bucal

Leziunile herpetice pot ruina ziua cuiva. Ele sunt aproape imposibil de ascuns si de multe ori ajungi sa te simti ca si cum oamenii sunt mai interesati de ceea ce este pe gura decat cuvintele care vin din ea. Din fericire, exista cateva remedii naturale, care pot elomina rapid besicile pentru a avea o zi cat mai buna. Leziuni herpetice, herpes bucal și herpes labial sunt toate numele pentru blistere plin cu lichid care apar pe sau în jurul buzelor. Ele pot aparea ca un singur blister, sau mai multe, pot aparea toate grupate impreuna. Blistere se sparg si lasa o rana deschisa, care poate dura saptamani pentru a se vindeca. Ati putea fi surprins sa aflati ca de fapt singura diferenta dintre herpes bucal si herpes genital este zona a corpului unde se gasesc leziuni. Leziunile herpetice sunt cel mai frecvent cauzate de virusul herpes simplex, HSV-1. S-a descoperit recent ca acestea pot fi, de asemenea, cauzate de HSV-2, virusul mai ales responsabil pentru herpes genital. Ambele variante ale virusului herpes sunt interschimbabile si pot aparea oriunde pe corp.

Leziuni herpetice sunt foarte contagioase. Virusul se transmite prin saliva, si se poate dobandi cu ușurinta prin sarut sau folosind aceeasi ustensila ca o persoană infectata. Virusul poate fi, de asemenea, raspandit prin fluidele seminale sau vaginale. Intra in organism prin membranele mucoase ale pielii sau sparte, cum ar fi cele din gura sau din zona genitala. Inainte de a Incepe sa intrati in panica ca virusul de herpes bucal este peste tot, relaxati-va.

Sansele sunt probabil sa il aveti deja. Se estimeaza ca aproape 90 la suta din populatia lumii transporta HSV-1, si multe dintre aceste persoane nu au experimentat chiar nici o manifestare pana acum. In afara de a provoca leziuni iritante, virusul herpes este in esenta inofensiv. Singurele momente in cazul in care HSV-1 poate fi periculos, sunt la persoanele cu un sistem imunitar slabit sau la sugari. Intre timp, informeaza-te. Suna la 021 408 6333, sau trimite un e-mail cu simptomele tale la office@sodimed.eu, pentru ca Sodimed SRL sa iti puna la dispozitie medicamentul potrivit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu